امیرالمومنین

امیرالمومنین

Ali Salimi
امیرالمومنین

مرگ اگر مرد است گو نزد من آی

امیرمومنان (ع) در یکی از روز ها در حالی که لباس مخصوص زیر زره را (که نرم است و می پوشند تا زبری زره به بدن آسیب نرساند) پوشیده بود و بدون زره در میان دو سپاه حرکت می کرد.امام حسن(ع) عرض کرد: (پدر جان!) این روش (حضور در میدان) جنگ نیست(و ممکن است دشمن با حربه و یا پرتاب تیری شما را هدف قرارا دهند).

حضرت فرمود: پسرم! برای پدرت هیچ مهم نیست که بر مرگ در آید و یا مرگ بر او وارد شود. ... برای همین بود که وقتی (در سحر گاه شب نوزدهم ماه مبارک رمضان) ابن ملجم با شمشیر، فرق مبارکش را شکافت فرمود:«به خدای کعبه! رستگار شدم».

«مَن عَدَّ غَداً مِن اَجَلِهِ فَقَد اَساءَ صُحبَةَ المَوتِ»

آن که فردا را از عمر خود به شمار آورد با مرگ بدرفیقی کرده است.

بهار الانوار:153/77


موضوعات مرتبط: امام علی(علیه السلام)
برچسب‌ها: مرگ اگر مرد است گو نزد من آی امام علیامیرالمومنینمرگ

تاريخ : سه شنبه 25 فروردين 1394 | 3:27 بعد از ظهر | نویسنده : Ali Salimi |

یا امام رضا ....



تاريخ : سه شنبه 25 فروردين 1394 | 2:1 قبل از ظهر | نویسنده : Ali Salimi |

شعری زیبا برای حضرت فاطمه(س)

لعنت به آنکه پایه گذار سقیفه شد

لعنت به هر کسی که به ناحق خلیفه شد

 

لعنت به آنکه بر تن اسلام خرقه کرد

این قوم متحد شده را فرقه فرقه کرد

 

تکفیر دشمنان علی رکن کیش ماست

هر کس محب فاطمه شد قوم و خویش ماست

 

قران و اهل بیت نبی اصل سنت است

هر کس جدا ز این دو شود اهل بدعت است

 

ما هم کلام منکر حیدر نمی شویم

با قنفذ و مغیره برادر نمی شویم

 

ما شیعه زاده هستیم و غیرتی

 

با سنی حرومزاده برادر نمیشویم

 

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم

 

ما را نبی قبیله سلمان خطاب کرد

 

روی غرور و غیرت ما هم حساب کرد

 

از ما بترس طایفه ای پر اراده ایم

ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم

 

شمشیر خشم شیعه پدیدار می شود

وقتی که حرف کوچه ودیوار می شود....



تاريخ : سه شنبه 25 فروردين 1394 | 1:53 قبل از ظهر | نویسنده : Ali Salimi |

بدون شرح

تاريخ : سه شنبه 25 فروردين 1394 | 1:51 قبل از ظهر | نویسنده : Ali Salimi |

عظمت خلقت و قدرت خداوند.....-فایل تصویری

وقتی کمی بیاندیشیم می یابیم که که هیچ ارزشی نداریم در برابر کل جهان آن هم فقط آسمان اول که خداوند فرمود:آسمان اول در برابر آسمان دوم ذره ای نیست .... حال اگر  کمی بیاندیشیم  می بینیم واقعا ارزش ندارد که به دستورات و فرمایشات خداوند بلند مرتبه عمل نکنیم. در حالی که در برابر جهان هستی حتی عددی هم نیستیم......

خداوندا خودت به دادمان برس!!

لینک دانلود:

http://uplod.ir/ffpdw0kn3w8j/عظمت_کهکشان....!!!!!.mp4.htm

 

 

 


موضوعات مرتبط: دانلود
برچسب‌ها: عظمت جهان هستی

تاريخ : سه شنبه 25 فروردين 1394 | 1:32 قبل از ظهر | نویسنده : Ali Salimi |

دانلود سخنرانی مرحوم کافی-نقشه ابی بکر و عمر برای کشتن علی (ع)

لینک دانلود:

http://uplod.ir/en4g77rxo1ae/نقشه_ابی_بکر_و_عمر_برای_کشتن_امام_علی.mp3.htm

 

از دست ندهید خیلی جالبه

نظر یادتون نره


موضوعات مرتبط: سخنرانی های مرحوم کافی

تاريخ : سه شنبه 25 فروردين 1394 | 1:19 قبل از ظهر | نویسنده : Ali Salimi |

بدون شرح



تاريخ : سه شنبه 25 فروردين 1394 | 1:4 قبل از ظهر | نویسنده : Ali Salimi |

دانلود مداحی غروب برای امام رضا از حمید رضا علیمی-از دست ندید

تاريخ : یک شنبه 23 فروردين 1394 | 10:21 بعد از ظهر | نویسنده : Ali Salimi |

تنهايي علي عليه السلام...

 

علي (ع) تنهاست!

چه كسي تنها نيست؟؟

كسي كه با همه و در سطح همه است.

كسي كه رنگ زمان به خود مي گيرد.

احساس خلأ مربوط به روحي است كه آنچه در اين جامعه و زمان و در اين ابتذال روزمرگي وجود دارد نمي تواند  سيرش كند.

و لذا آنهمه ياران، آنهمه همرزمان، آنهمه نشست و برخاست با اصحاب پيامبر، هيچكدام براي علي (ع) تفاهمي بوجود نياورده است.

هيچكدام از آنها در سطح او نيستند.

مي خواهد دردش را بگويد،

حرفش را بزند،

گوش نيست، دلي نيست، و فهمي نيست تا بفهمد.

رنج بزرگ يك انسان اين است كه  عظمت او و شخصيت او در قالب فكرهاي كوتاه، در برابر نگاههاي پست و پليد، و احساس او در روحهاي بسيار آلوده و اندك و تنگ قرار گيرد.

 نيمه شب به طرف نخلستان مي رود، آنجا هيچكس نيست، مردم راحت آرميده اند، هيچ دردي آنها را در دل شب بيدار نگاه نداشته است، و اين مرد تنها،‌ كه روي زمين خودش را تنها مي يابد، با اين زمين و اين آسمان بيگانه است، و فقط رسالت و وظيفه اش، او را با جامعه و اين شهر پيوند داده.

ولي وقتي به خودش بر مي گردد مي بيند كه تنهاست.

شبانه به نخلستان مي رود، و باز براي اينكه ناله او بگوش هيچ فهم پليدي و هيچ نگاه آلوده اي نرسد، سر در حلقوم چاه فرو ميكند و مي گريد.

اين گريه از چيست؟؟؟

افسوس كه گريه او يك معما براي همه است، زيرا حتي شيعيان او نمي دانند علي چرا  مي گريد.

از اينكه خلافتش غصب شده؟

از اينكه فدك از دست رفته؟

از اينكه فلاني روي كار آمده؟

از اينكه او از مقامش...؟

از اينكه همسرش را...؟، از اينكه...؟، از...؟

علي (ع) در طول تاريخ تنها انساني است كه در ابعاد مختلف و حتي متناقض كه در يك انسان جمع        نمي شود قهرمان است. چنين انساني و در چنين سطحي معلوم است كه در دنيا تنهاست. چنين انساني در جامعه اش و در برابر ياران همرزمش كه عمري را در راه عقيده كار كرده اند، با پيامبر صادقانه شمشير زده اند، اما در اوج اعتقاد و ايمان و اخلاصشان به پيامبر و اسلام، قبيله و تعصبات قومي را فراموش نكرده اند، مقام را آگاهانه و يا ناخودآگاهانه نتوانسته اند از ياد برند و سمبل اخلاص مطلق و يكدست- همچون علي (ع)- شوند، تنهاست.

از اين دردناكتر اينكه علي (ع) در ميان پيروان عاشقش نيز تنها است!!

در ميان امتش كه همه عشق و احساس و همه فرهنگ و تاريخشان را به علي (ع) سپرده اند تنها است.

او را همچون يك قهرمان بزرگ، يك معبود و يك اله مي ستايند اما نمي شناسندش و نمي دانند كه كيست؟ دردش چيست؟ حرفش چيست؟ رنجش چيست؟ و سكوتش چراست؟؟

اين است كه علي (ع) در ميان پيروانش هم تنهاست.

اين است كه علي (ع) در اوج ستايشهايي كه از او ميشود، مجهول مانده است.

درد علي (ع) دو گونه است:

يك درد ، درديست كه از زخم شمشير ابن ملجم در فرق سرش احساس مي كند و درد ديگر، دردي است كه او را تنها در نيمه شبهاي خاموش به دل نخلستانهاي اطراف مدينه كشانده و بناله در آورده است.

ما تنها بر دردي مي گرييم كه از شمشيرابن ملجم در فرقش احساس مي كند، اما اين درد علي (ع) نيست، دردي كه چنان روح بزرگي را بناله آورده است تنهايي است، كه ما آنرا  نمي شناسيم!!

بايد اين درد را بشناسيم، چرا كه علي (ع) درد شمشير را احساس نمي كند و ما درد علي را احساس  نمي كنيم.


موضوعات مرتبط: امام علی(علیه السلام)
برچسب‌ها: امام علی تنهایی امام علیعلی چه تنهاست؟

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 23 فروردين 1394 | 10:9 بعد از ظهر | نویسنده : Ali Salimi |

امام علي (ع) از ديدگاه انديشمندان غيرمسلمان

حضرت علي (عليه السلام) شخصيتي بزرگ و بي بديل است که در طول تاريخ همواره مورد مدح و ستايش بزرگان قرار گرفته و حتي  کساني که به امامت علي (عليه السلام) باور ندارند نيز ، او را در نوع خود يگانه و بي نظير مي دانند؛ مطلبي که پيش رو داريد نمونه‌اي است از گفتار انديشمندان غير مسلمان درباره علي (عليه السلام) ... :

"جبران خليل جبران" که از علماي بزرگ مسيحيت، مرد هنر و صاحب ذوق بديعي است لب به ستايش علي گشوده و چنين مي گويد: "به عقيده من علي بن ابيطالب (پس از پيامبر) نخستين مرد از قوم عرب است که وجودش، همه فضائل کامل بودن را در قوم خويش دميد و آهنگ آن را به گوش مردمي رسانيد که پيش از آن مانند آن را نشنيده بودند و در بين تاريکي‌هاي جاهليت از روش روشن او متحير ماندند؛ پس کسي که طريق علي را پسنديد به فطرت سليم بازگشت و آن که از باب خصومت وارد شد جاهيلت را ترجيح داد."جبران معتقد بود که: "دو طايفه شيفته روش علي بودند يکي خردمندان پاکدل و ديگري نيکو سرشتان با ذوق، علي بن ابيطالب شهيد عظمت خويش گشت او از دنيا رفت در حالي که نماز بر زبانش جاري و دلش از شوق خدا لبريز بود. مردم عرب، حقيقت مقام او را درک نکردند تا گروهي از مردم کشور همسايه آنها (ايران) برخاسته، اين گوهر گرانبها را از سنگ تشخيص داده و او را شناختند."

جبران اضافه مي کند که : "علي (عليه السلام) مانند پيغمبران درگذشت، مقام و شأن او در بصيرت و بينايي چون پيغمبران، مختص شهر ، بلد ، قوم ، زمان و مکان نبوده و شخصيتي بين المللي داشت."

جبران هميشه نام علي (عليه السلام) را در مجالس خاص و عام به زبان مي آورد ، تعظيم مي‌کرد و مي گفت علي از جهان رفت در حالي که هنوز رسالتش را به کمال، تبليغ نکرده بود.

"شبلي شميل" دانشمندي است که در سال 1335 هجري درگذشت ، وي شاگرد برجسته مکتب داروين بود و نخستين کسي است که نظريه "قوه" را در شرق منتشر کرد سپس برخلاف مکتب استاد خود که فردي الهي بود، به انکار مقدسات و جهان ماوراء طبيعت برخاست و تا لحظه مرگ از مکتب ماديگري پيروي نمود.

وي با اصراري که در انکار توحيد داشت، در برابر شخصيت علي (عليه السلام) سر تعظيم فرود آورده و در مورد او چنين مي‌گويد: "امام و پيشواي انسان‌ها علي بن ابيطالب بزرگ بزرگان و يگانه نسخه‌اي است که با اصل خود «پيامبر(صلي الله عليه و آله)» مطابق است هرگز اهل شرق و غرب، سخنراني نظير او در گذشته و حال نديده است."

"ميخائيل نعيمه" که از دانشمندان مسيحي است در مقدمه‌اي که بر کتاب "صوت العدالة الانسانية" نوشته درباره حضرت علي (عليه السلام) چنين مي‌گويد: "پهلواني امام (عليه السلام) تنها در ميدان جنگ نبود بلکه او در روشن‌بيني، پاکدلي، بلاغت، سحر بيان ، اخلاق فاضله ، شور ايمان، بلندي همت ، ياري ستمديدگان و نااميدان، متابعت حق و راستي و بالجمله در همه صفات پهلوان بود. اگرچه مدت زيادي از حضور او گذشته، اما هرگاه بخواهيم بنياد زندگي نيکو و سعادتمندي را بگذاريم بايد به روش او رجوع کرده و دستور و نقشه را از او بگيريم.""جرج جرداق" مسيحي، نويسنده معروف لبناني در کتاب "صوت العدالة الانسانية " درباره علي (عليه السلام) چنين مي‌نويسد: اي دنيا چه مي‌شد اگر همه نيروهايت را در هم مي‌فشردي و دوباره شخصيتي مانند علي با آن عقل، قلب، زبان و شمشير نمودار مي‌کردي؟""کارلايل" فيلسوف انگليسي ، هر گاه به نام علي (عليه السلام) مي رسيد بزرگي علي چنان او را به وجد مي آورد و نيروي عظمت آن حضرت چنان تحريکش مي‌کرد که از بحث علمي بيرون مي‌شد و بي اختيار شروع به مديحه سرايي او مي‌کرد ، او درباره علي چنين مي‌گويد: "ما نمي‌توانيم علي را دوست نداشته باشيم و به وي عشق نورزيم زيرا هر چه خوبي هست که ما آن را دوست داريم همه در علي جمع است. او جوانمرد شريف و بزرگواري بود که دلش سرشار از مهر و عطوفت و دليري بود، از بشر شجاع‌تر، اما شجاعتش آميخته با مهر و عطوفت و لطف و احسان بود.

پيش از رحلت خود درباره قاتلش از او نظر خواستند ، فرمود: اگر زنده ماندم خود مي‌دانم چه کنم و اگر درگذشتم اختيار با شماست، اگر مي‌خواهيد او را قصاص کنيد يک ضربه بيشتر به او نزنيد و اگر عفو کنيد به تقوا نزديکتر است."

"لامنس" يک کشيش بلژيکي است که در زبان عربي و تاريخ عرب مهارت داشت. او درباره علي (عليه السلام) مي‌گويد: "براي عظمت علي اين بس که تمام اخبار و تواريخ علمي اسلامي از او سرچشمه مي‌گيرد. او حافظه و قوه شگفت انگيزي داشت. علماي اسلام از مخالف و موافق، از دوست و دشمن مفتخرند که گفتار خود را به علي مستند دارند چه گفتار او حجيت قطعي داشت، او باب مدينه علم بود و با روح کلي پيوستگي تام داشت.""مادام ديالافوا" ، در مقام تعريف حضرت علي (عليه السلام) چنين مي‌نويسد: "احترام علي (عليه السلام) در نزد شيعه به منتهي درجه است و حقاً هم بايد اين طور باشد زيرا اين مرد بزرگ علاوه بر جنگها و فداکاري‌هايي که براي پيشرفت اسلام کرد، در دانش ، فضائل ، عدالت و صفات نيک بي نظير بود و نسلي پاک و مقدس نيز از خود باقي گذارد. فرزندانش نيز از او پيروي کردند و براي پيشرفت مذهب اسلام مظلومانه تن به شهادت دادند. علي (عليه السلام) کسي است که در قضاوت به منتها درجه عدالت رفتار مي‌کرد و در اجراي قوانين الهي اصرار و پافشاري داشت. علي کسي است که اعمال و رفتارش نسبت به مسلمانان منصفانه بود، او کسي است که تهديد و نويدش قطعي بود. "

"مادام ديالافوا " در ادامه اين بحث مي گويد:" چشمان من گريه کنيد، اشک‌هاي خود را با آه و ناله من مخلوط نماييد و براي اولاد پيامبر که مظلومانه شهيد شدند، عزاداري کنيد."

"پطروشفسکي" استاد دانشگاه لنينگراد مي‌گويد: "علي (عليه السلام) تا سرحد شور و عشق پاي بند دين، صادق و راستگو بود... و مقام صفات اولياءالله در وجودش جمع بود."


برچسب‌ها: امام علي (ع) از ديدگاه انديشمندان غيرمسلمان

تاريخ : یک شنبه 23 فروردين 1394 | 9:50 بعد از ظهر | نویسنده : Ali Salimi |
صفحه قبل 1 ... 29 30 31 32 33 ... 40 صفحه بعد
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.